fbpx

Ben jij op zoek naar een leuk Teamuitje in Bergen op Zoom? Dan zijn jullie bij E-Chopper Bergen op Zoom aan het juiste adres! Wij verzorgen voor groepen vrienden, familie en/of collega’s mooie (dag)tochten door de omgeving van Bergen op Zoom! De meeste teamactiviteiten in Bergen op Zoom hebben de meeste al eens gedaan of geprobeerd, maar met z’n allen op de E-Chopper staat garant voor een geweldig ochtend/middag! Bekijk hier de sfeerimpressies van eerdere teamuitjes!

Jullie kunnen er voor kiezen om als teamuitjes langs verschillende hotspots van Bergen op Zoom te rijden. Met deze sportieve elektrische (brom) fietsen trekken jullie sowieso de aandacht! E-Chopper Bergen op Zoom heeft hierin verschillende mogelijkheden. We kunnen jullie tour helemaal inrichten naar jullie wensen!

Langs verschillende bezienswaardigheden in Bergen op Zoom in combinatie met een hapje & een drankje onderweg? Ook hierin kunnen we een mooi teamuitje op maat samenstellen. Zijn jullie enthousiast? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en reserveer nu snel jullie teamuitje in Bergen op Zoom