fbpx

E-Chopper huren in Bergen op Zoom

Ben jij op zoek naar een leuk teamuitje of een nieuwe geweldige groepsactiviteit in Bergen op Zoom? Dan ben je bij E-Chopperboz.nl aan het juiste adres! Stap op een E-Chopper met vrienden, collega’s en/of familie en maak een mooie tour door Bergen op Zoom.

Een E-Chopper is een elektrisch aangedreven (brom)fiets met een hele sportieve uitstraling. Doordat er een blauw kenteken op zit, is er ook geen helmplicht! Het enige dat jullie nodig hebben is een geldig (scooter)rijbewijs.

Op de E-Chopper langs de Boulevard in Bergen op Zoom

Er zijn allerlei verschillende routes mogelijk die je op de E-Chopper kunt doen in Bergen op Zoom! Een geweldige route is via onze locatie is via de Heimolen, Villa Heidetuin en de Kraaijenberg naar de Boulevard in Bergen op Zoom! Hier vindt je een aantal mooie strandtentjes waar je een hapje en/of drankje kunt doen tussen jullie E-Chopper tour. Het Strandhuys of Saus is hier een mooie locatie voor!


Bekijk beschikbaarheid

Op de E-Chopper naar de binnenstad

Je kunt er ook voor kiezen om op de E-Chopper langs de binnenstad van Bergen op Zoom te toeren. Jullie E-Chopper zal hier veel bekijks trekken en uiteraard kunnen jullie dit combineren met een bezoekje aan bijvoorbeeld de grote markt (voor een hapje & drankj). Verken nu per E-Chopper de binnenstad van Bergen op Zoom.

Rondje Bergen op Zoom

Het Rondje Bergen op Zoom is ook een aanrader om per E-Chopper te doen als activeit! Deze E-Chopper route neemt je mee langs verschillende hoogtepunten in Bergen op Zoom en omgeving. De route loopt langs verschillende landgoederen in Bergen op Zoom zoals Mattemburg & Lievensberg. Je passeert op je E-Chopper tijdens deze route ook verschillende bedrijven waar je streekproducten kunt kopen.